helg! (:

hejsan på er.

idag är det ju lördag, vilket betyder helg! :) fast jag fick helg i torsdags :) lite lagomt skönt.
men nu ska jag snart äta frukost, ska bli gott. :) senare idag ska jag ut på stan och fixa lite saker,
måste knäppa kort för sånt här id, sen måste jag på banken och fixa kortet där och sånt :) tror jag åker ut med mamma, mycket trevligt, senare idag så ska jag nog ta och umgås med marcus, haha som vanligt, närå :) men det blir nog bra ska ni se.


sen så ska jag ta och förklara för dig en sak, under alla åren jag har kännt dig så har du gjort en sak mot mig, jag vet inte om du har gjort det medvetet men det har sårat mig iaf, varje gång jag har haft en kille på G eller hur man ska säga så har DU börjar ragga på han och så, så han började gilla dig och så ist för mig, sista gången nu när ni hade sagt att  du skulle sova hos han så fick jag nog! fick verkligen nog på ditt "spel!". du visste mycket väl att jag gillade han så varför ska man sova hos han om du VISSTE att jag gillade han, men nu skiter jag i dig, har fått nog helt enkelt.

men annars mår jag bra haha :) igår kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, alla dissade mig hahah, så jag va med mamma&stefan, vi åt först ute sen åkte vi bil lite och sen åkte vi hem och tittade på film, sen kollade jag på hockeyn, och jävligt tråkigt att sverige åkte ut :( men bättre lycka nästa säsong, apropå säsong så längtar jag grymt mycket till nästa säsong, är grymt rastlös :) menmen nu ska jag äta frulle, vi hörs då, hae bäst :)

PUSS.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

ha en bra dag!

2008-05-17 @ 10:44:41
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

tack!

2008-05-17 @ 13:06:45
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0