stan med andrea&emilia.

hallo.

ja som ni ser på överskriften så har jag varit på stan med andrea och emilia. och det var mycket trevligt, köpte två tröjor, vet inte riktigt vad jag ska kalla det :) sen så köpte dom också saker, sen åkte vi på lillänge och kollade, köpte nötter och sen gick vi hem :) nu sitter jag och väntar på att andrea ska bli klar så ska vi gå ner till pizzerian med bror och köpa kebab, eller vad alla nu kommer äta :) myspys! sen ska jag väl duscha eller nåt och åka in till stan igen och träffa folk, kommer nog bli bra, kvällen igår vart inte som vi hade tänkt oss, den vart ju bra men inte så bra som vi trodde den skulle bli, elin och carro gick efter bara nån timme, vilket var tråkigt. men nästa gång så blir det roligare :) de va ju inte precis sista gången vi gjorde de :) aja nu ska jag sluta tråka ut er med min dag :) haha hade bra alla. puss.

Grillfest & fredag.

hejsan :)

idag är det ju fredag och unerbart fint väder. grymt skön, kan inte fatta att det är sommar, igårkväll vid halv 10 tiden var det 20 plusgrader, hur nice är inte det? :) och eftersom det är fredag och sol så innebär ju det självklart grillfest, vilket blir i krokom, och det kommer bli hur nice som helst, ska nog sätta mig ute ett tag innan jag gör mig iordning, tar nämligen bussen med elin och sara halv fem, så har ett tag på mig att sola och grejer.. och imorse hade jag ställt klockan på 7.00, jag brukar oftast ställa den på 06.30 men eftersom jag inte skulle duscha nu den här morgonen ställde jag den lite senare, och det är ingen i min familj van vid så mamma kom in springandes och skrek att klockan va sju, något sur jag blev då eftersom jag inte behövde gå upp så tidigt, men morgonen blev bra ändå, kunde ligga och dra mig och piggna på mig lite och så kom min sööt katt och la sig bredvid mig så fick lite sällskap till uppvaket :)
men nu ska jag gå ut och sätta mig, hadet så himla trevligt ikväll allihop! :) puss.

snart helg. :)

heeeej alla söta.

typiskt mig alltså att kliva upp hundra år tidigt. jag börjar typ inte förens om 40 min och jag är helt klar, så tänkte att jag kunde blogga lite grann :) det har inte hänt nåt nytt och saftigt de senaste dagarna iaf, bara att jag hittade ett par skor i tisdags som jag nog kommer ha på avslutningen, sen så måste jag leta efter en tunika sen är nog mina kläder klara för avslutningen, men idag då. börjar med att vi har matte, ska nog förmodligen göra ettt prov för att jag ska få G. hoppas det går bra iaf, sen svenska och sen gympa, dagens v'ärsta timme, usch hatar det verkligen :) sen engelska, ett förhör på glosorna vi fick för 2- 3 veckor sedan, och jag som vanligt har inte pluggat ett skit :) igårkväll var jag ute och gick med marcus och emilia, det var mycket trevligt med många skratt. tack för en bra kväll :)
och imorgon blir det grillfest i krokom, kommer bli hur kul som helst! :) men nu måste jag kila iväg, ska fixa några grejer innan jag ska bege mig till skolan, men kanske skriver mer ikväll.

puss på er.

skopunkten och fotboll.

haaalloj.

dan idag var lite bättre än igår iallafall, men den började sämst, jag försov mig typ en timme nästan, gud vad smidigt, men jag kom i tid och allt så ingen större skada skedd, menmen. sen på skolan så gjorde jag och frida ett nytt försök att baka bröd eftersom vi misslyckades med det igår, och resultatet idag blev tusen gången bättre än igår, till och med så bra att läraren köpte med det hem, tror hon också vart nöjd, sen när skolan hade slutat så åkte jag och mathilda ner till stan, där va jag inte länge. va där kanske 15 min sen åkte jag hem :) och nu sitter jag här, ska snart åka och handla med mamma på kvantum, sen ska vi nog åka till skopunkten som har öppnat här i östersund på lillänge, super bra tycker jag, wihoo! :) sen efter det ska vi åka och kolla när bror spelar fotboll, mot frösön :) hoppas dom tar hem det här, ska heja så gott jag kan :) men kanske skriver mer senare eftersom jag kan sitta här mycket längre ikväll, för har ju sovmorgon imorgon till halv 12, hur skönt låter inte det? ;) men aja ha de bra så länge :)

puss.

måndag, tre veckor kvar.

hallo.

idag har jag inte gjort nåt alls typ, va på skolan och vi va i köket, där va de bara jävligt drygt, inget hände. jag och fruda bakade bröd och det blev misslyckat, så vi får det imorn som frukost ist på skolan, haha yes. sen efter skolan åkte jag ner till stan och köpte en väska, blev faktiskt nöjd över den :) men nu ropar mamma, måste hjälpa till med maten, sen blir det plugg usch, jävla sämst dag, är inte ens på humör att skriva blogg. är bara trött och less,
så pusshej.

strömsund&östersund.

hallåhallåhej.

i helgen har jag varit i strömsund hos pappa :) det har varit kul :) har varit med madde och irja och så.
det började med att jag och bror tog bussen dit i fredags, samma tid som det har varit i 4 år, kvart i fyra :)
när vi kom fram så gick vi upp till nordica och åt :) det var buffé så det var gott :) själv tog jag tacos, sen efter det gick jag och madde en sväng på byn och sen hem, senare på kvällen tog vi en cykeltur, och jag må ju säga att jag tycker att jag har blivit bättre på att skjutsa folk på cykel nu för tiden, inte lika vingligt och så, sen lessnade vi och åkte hem, på lördagen så körde vi lite bil på dagen, sen gick vi ner till strömvallen och spelade fotboll med bröderna :) det var faktiskt ovanligt kul, kanske finns kvar några fotbollstakter i en? :)
sen drog vi hem och bara slöade, sen idag så vaknade jag av att madde väckte mig, fast hon väcker mig snällare än vad jag bruka väcka henne, haha, ne men hon ropade bara mitt namn, för då var det dags att gå ut med kusin fridas hundar, och det var as skönt att vara ute och gå i det soliga vädret på morgonen, menmen när vi hade gått klart och ätit frukost och så åkte vi till dollar och kollade, sen körde lite mera bil, och det gick ju som det gick, bättre lycka nästa gång, och sen duschade jag och gick ut på byn och träffade iiiirjaaa! <3 det var ungefär hur länge sen som helst jag träffade henne, vi gick bara omkring och pratade minnen och sånt, hur mysigt som helst. måste vi verkligen göra fler gånger! :) <3
sen åkte vi hem till östersund igen då, ganska lyckad helg med bra väder. tummen upp på det,
sov så gott allihop, för det ska jag göra, är nämligen hur trött som helst,




PUSS.

mer bilder finns på bilddagboken.    ( stoltlarsson heter jag där ).

regn.

hallå (:

idag har det regnat hela dan nästan, åh blir så less på regn och snö, vill ju ha sol och sommar nu (:
men idag så har jag bara varit på skolan, och det har varit en ganska slapp dag, på svenskan lyssnade vi på musik som våran underbara lärare tagit med sig för att göra oss på bättre humör för det var så regnigt och surt idag, hon är bra hon (: sen gick jag och mathilda ner till stan, sen hämtade mamma mig och då åkte vi till jämtkraft arena och kollade när bror spelade fotboll :) och sen gick jag till andrea där emilia också var, och det var underbart att få träffa er båda igen, va ju ett tag sen. :) <3
och igår cpade sig internet här så det fungerade inte alls, då blev jag bra less! igår fick vi reda på nationella provet i matte, jag fick 4 poäng från G, men hon sa att jag skulle få G som slutbetyg ändå, och det förstår inte jag, för jag har inte haft godkänt på ett ända prov i ettan men hon ville ändå sätta ett G på mig, haha är omtyckt jag :D
och förut i veckan fick vi reda på vilka kurser vi ska läsa nästa år, och det blev psykologi och webbdesign, blir nog bra det här ska ni se :) men nu ska jag ta och sluta skriva, imorgon åker jag till strömsund till far och alla :) så kanske inte skriver men vi får se, hade bäst annars :)
PUSS!


svenska på skolan,

heejsan alla änglar.

just nu sitter jag på skolan och gör dikter på svenskan, men för mig går det inte så bra. eller jo jag har kommit på vad jag ska göra. ska göra en cirkel genom ord, men det ser inte riktigt ut som en cirkel, men det fixar nog till sig snart :) idag har vi ingen engelska, så vi slutar en hel timme innan, då blir det stan som vanligt för att följa med evelina och köpa kläder, jag vill också ha pengar buhu :) men på fredag får jag pengar. och nu har jag inga pengar på juppyn heller så vill ni nåt får ni ringa, men nu ska jag låta fantasin flöda iväg med dikter, kanske uppdaterar senare. de märks väl. men ni får ha det så toppen bra tills dess (:

puss.

meeeeeen! ( bra dag i köket ) .

faaan också! jag hade typ skrivit hur lång blogg som helst och så är jag så osmart och tar bort det!
och nu kommer jag itne ihåg vad jag skrev om! vad bra det ska gå för mig, menmen ska försöka komma ihåg vad jag skrev, det började iaf med :

hejhej hallå.

idag har jag varit i köket uppe på palmen, och det ska jag tala om för er har nog varit bästa dagen i köket ever, vi hade iallafall örjan som lärare, och han är så jäkla frän alltså :) typ säger att vi får mvg om vi äter upp kakorna som alltid blir över efter livsmedel och sånt, menmen jag tror att alla hade kul, bara massa buus (: sen efter skolan så drog jag och louise till krokom med hennes moppe och köpte ett par skor, ett par svarta höga med ganska liten klack (: bilder i slutet av bloggen, (: mycket fina tycker jag, och jag behövde verkligen nya såna alltså, för mina andra är ganska utsliten, klacken är helt borta och det vita som finns i skon har kommit fram, så det var ett viktigt och bra köp (: sen efter vi hade köpt det så for vi hem, och det var ganska segt och inte prata om kallt, höll på att frysa ihjäl verkligen :) sen när vi kom hem så tog jag och gjorde mig iordning och sen åkte jag ner på stan där jag va typ i stan i 20 min för att träffa marcus, sen när han åkte hem åkte jag också hem.
igår hade jag verkligen jätte kul, jag va ute och gick med marcus runt lillsjön, och så gick vi in i skogen på nån bana och puttade varan över " bron" eller hur jag ska kalla det,  och sen skulle vi gunga gungbräda och eftersom han är lite tyngre än mig så flög jag av den när det var min tur att åka upp liksom, och då landade jag på ryggen, ganska skönt, men ni skulle ha sett hans skräckslagna min alltså, haha lätt värt de, men nu ska jag gå och äta middag sen blir det kvantum med emilia och sen kanske valla, men vet inte än om ja orkar :) ha det bra allihop, puss!

palmen.

shaa.

sitter uppe på palmen nu, har lunchrast men ska snart börja igen, men de känns jobbigt för vi kommer bara ändå städa,och så har vi typ världens hemskaste lärare, uff, men idag så va hon faktiskt ganska okej, vi fick till och med skratta en stund åt henne, :) och efter när vi har slutat ska vi typ fika massa bullar och skit, tur att jag inte får äta det då :) sen bilre nog stan med mathilda och evelina tror jag :) och det är skit fint väder så de här blir bra de :) första gången jag går ute utan vinterjackan i år tror jag haha,  de känns ändå ganska bra idag för att det ska vara måndag, men det kanske beror på att det är sol. sen så har jag massa planer för sommarn, denna sommar kommer nog bli den bästa hitills, ska typ på två semestrar, tur att man har två familjer haha. :) hoppas bara att det blir en varm sommar med mycket sol och lite regn. idag har jag hållt mig ifrån godis och sånt i 1 vecka och 2 dagar, haha det är bra för att vara mig :) och så förra veckan va jag ute och sprang två gånger faktiskt, så jag har startat ett nytt och nyttigt liv. känner att jag mår bättre och så. men nu kommer jag inte på nåt mer att skriva :) så vi hörs sen, kanske uppdaterar mer idag men vi får se om det finns tid över till det, ska nog mest troligt vara med marcus, :) hae bra.

puss!

äckliga söndag.

shoo.

usch jag hatar söndagar, dom är så seg och tråkiga. imrn är dt ju skola iaf, usch. vill bara ha sommarlov nu, är så skolless att jag spyr. meen imorse efter frukosten så drog jag ut och sprang, skönt kan jag lova,  och idag är de ju as bra väder också, :) har nyss möblerat om, rummet vart mycket större :) skönt, kände att jag behövde nåt nytt.
men nu måste jag göra mi iordning så emilia inte ska behöva vänta så länge, för hon kmr snart så vi ska kolla på film :) <3 aja hae.

peace.

helg! (:

hejsan på er.

idag är det ju lördag, vilket betyder helg! :) fast jag fick helg i torsdags :) lite lagomt skönt.
men nu ska jag snart äta frukost, ska bli gott. :) senare idag ska jag ut på stan och fixa lite saker,
måste knäppa kort för sånt här id, sen måste jag på banken och fixa kortet där och sånt :) tror jag åker ut med mamma, mycket trevligt, senare idag så ska jag nog ta och umgås med marcus, haha som vanligt, närå :) men det blir nog bra ska ni se.


sen så ska jag ta och förklara för dig en sak, under alla åren jag har kännt dig så har du gjort en sak mot mig, jag vet inte om du har gjort det medvetet men det har sårat mig iaf, varje gång jag har haft en kille på G eller hur man ska säga så har DU börjar ragga på han och så, så han började gilla dig och så ist för mig, sista gången nu när ni hade sagt att  du skulle sova hos han så fick jag nog! fick verkligen nog på ditt "spel!". du visste mycket väl att jag gillade han så varför ska man sova hos han om du VISSTE att jag gillade han, men nu skiter jag i dig, har fått nog helt enkelt.

men annars mår jag bra haha :) igår kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, alla dissade mig hahah, så jag va med mamma&stefan, vi åt först ute sen åkte vi bil lite och sen åkte vi hem och tittade på film, sen kollade jag på hockeyn, och jävligt tråkigt att sverige åkte ut :( men bättre lycka nästa säsong, apropå säsong så längtar jag grymt mycket till nästa säsong, är grymt rastlös :) menmen nu ska jag äta frulle, vi hörs då, hae bäst :)

PUSS.

leedig. <3

shoo.

hoppas att ni har sovit gott inatt :) det gjorde jag, eller nja sov väl sådär,  hann inte mer än att somna så vaknade jag lika snabbt, förstår inte varför inte jag kan sova länge när jag är ledig :O
menmen, igår kväll gjorde jag lite allt möjligt :) åkte först till jesper där vi kollade på tv och bara pratade på, va ett tag sen jag träffade han så det var trevligt :) seen när jag kom hem så gick jag över till emilia för jag skulle hämta en laddare, men stannade kvar där lite längre än väntat, för hon och stine skulle kolla på film så kikade jag med :)
sen idag vet jag inte alls vad det blir, förmodligen stan senare och träffa några personer :) blir nog bra.
men nu måste jag ta och städa lite :) meen haaade gött.

PUSS!

INTE!!!

och jag älskar inte mathilda christina eriksson!!

miahahahaaaaah! och det skrev jag bara för att hon skrev att inte hon älskade mig :(
men tycker om dig ändå hahaaaaaahahahahhaha, skit i de du :D

skooooola.

heejsan.

just nu sitter jag på skolan, vi har engelska men vi är klar med vårat arbete så det finns inte så mycket att göra,
mer än att sitta och nöööörd ;) och vi slutar typ tre så det är ganska drygt, efter skolan ska jag, evelina och mathilda åka ner på stan och äta pannini, eller hur det stavas :) ska bli gott för är as hungrig.
meen i helgen vet jag ej vad det blir, imrn kanske det blir tjejor i klassen elr nåt annat, och på lördag blire till att åka till sikås kanske, men om inte det så blir dt att vara hemma med marcus :)
men nu blir evelina arg så måste hjälpa henne med nåt :) muahah,

puss

namnsdag. :)

hejhej hallå :)

idaag så har jag gjort nationellt prov i matte, och de gick verkligen sääämst! haha men jag blir inte förvånad :)
vi slutade typ 12 så då gick jag faktiskt hem, duktigt jag vet :) seeen så har jag och marcus slagit vad om den som kan hålla sig från godis och andra goda saker längst, den som förlorar måste bjuda den andra på bio, och det värsta är att jag inte har några pengar så måste verkligen hålla mig :) hur det kommer gå vet jag ej. och idag så har jag namnsdag, Linnéa! :).
men nu borde jag egentligen städa, för det ser förjävligt ut i mitt rum, men orken vill ju inte fungera, typiskt :)
men ni får ha det så himla braa allihopa :)

puss.

vissa människor. ?

joheej :)

alltså jag vet jag är verkligen värdelös på att uppdatera men jag orkar inte hela tiden haha,
men idag iaf så var det ju skola, som tur är är det bara typ 6 veckor kvar :) skönt jja,
men idag hade vi nationella prov i elgelska A och de gick väl sådär, och imorn är det matte nationella, uuuuusch säger jag bara, om jag inte klarar detta måste jag typ läsa matte nästa år också! hoppas verkligen jag klarar det :)
menmen, nu sitter jag bara och väntar på marcus, men han är väl seg som vanligt, närå ska inte klaga :)

vissa människor säger jag bara... vad är det med människor idag. ?
är sjukt less på svartsjuka flickvänner och exflickvänner.

menmen, inte mitt problem, låt mig vara ifred så är jag nöjd bara :)
pusshej.

valborg.

hejhej på er :)

hoppas ni hade en bra kväll igår, min kväll var väl bra antar jag, hände inte så mycket,
tiden gick bara snabbt tycker jag :) men träffade mycket roligt folk :) vissa var fullare än andra.
idag va det tänkt att jag skulle åka till hackås, men det blev inte så, skulle inte ha hunnit vara där så länge
så då är det bättre att ta det en annan dag. men imorgon far jag, emilia och andrea till sundsvall iaf. :) kommer blir kul.
men nu ska jag snart äta frukost, jummi :)
sen måste jag bara säga en sak, alltså att ni ens orkar lägga ner energi på att hålla på och tjafsa med mig,
om det  nu är så hemskt att se mig och så varför kollar ni då? jag tar inte åt mig av vad ni säger :) och så ska ni veta att de där snacket om mitt ex fattar jag nada av, de va ju liksom han som gjorde slut med mig så sluta ge mig skulden? sopor!
och så måste jag säga tack till madde och frida, mina bodyguards haha :) <3
menmen, nu ska jag som sagt gå :) hade bäst, puss.

RSS 2.0