ströömsund.

jaa som sagt så är jag i strömsund just nu, va nämligen ut igårkväll. och hur det var kan man ha olika åsikter på, vissa stunder var bra medans andra va fullkomligt boring!
menmen i längden va väl allt bara bra :)

idag:
åker jag tillbaka till stan, tar bussen som går 12.55 tror jag. när jag kommer hem ska jag tillbringa min tid med älskling.

men nu märkte jag att tiden inte räckte till.
men vi hörs sen )

strömsund över natten.

åker till strömsund idag, men är bara där en natt så.
igårkväll satt jag bara här som ni kanske märkte, fast sen ringde jag till emilia så vi gick ut och gick. alltid lika kul med henne, <3

sen ikväll blir det att vara med madde iaf. blir nog bra.

btw är jag så jävla less på allt just nu.. inget går liksom bra tycker jag nästan.. igår kändes det faktiskt som att mitt humör höll på att gå över men idag kom det tillbaka, uuh riktigt less. men tänker inte berätta för er vad jag är less på :)

just nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar så hon ska skjutsa upp mig till ström.

sen gårdagens stjärna va mathilda, stort plus till dig :) <3

      

seg kväll..

jävligt seg kväll vart det ikväll.. haha, satt nog här hela kvällen förutom en timme kanske.
men imorgon åker jag ju till ström, blir nog kul.

känner att jag va tvungen att skriva av mig lite mer :) har lite för mycket tankar och så, så min hjärna blir överbelastad och då kan jag inte tänka utan orden bara spruta ur en liksom.

just nu känns det precis som det brukar göra när jag är tsm med nån, mår typ dåligt och vill bara vara för mig själv men samtidigt inte, men det är första gången jag känner såhär på länge. hoppas det går över bara.

ikväll har jag ju inte gjort så mycket, gick ut med emilia en sväng på kvällen bara och så.. himla trevligt må jag ju säga.

funderar på att gå och lägga mig men jocke lär ju komma nån gång om 14 år så snabb som han är.. :S

memen, hejdå

skola..

hallåheej.

idag har det varit skola, fast det va inte så angsträngande ( stavning ) för vi kollade bara på film typ sen fick vi sluta.
sen åkte jag in till stan och gick hem till älskling, vi kollade på film och så sen åkte jag hem.

ikväll blir det nog att vara med evelina och mathilda om dom kan komma in till stan nån gång :)

sen imorgon åker jag till ström och är där tills på söndag. :)

men jag vet inte alls vad jag ska skriva.. är helt dom i hjärnan typ :)
men ni får ha det så himla braa iaf :)
<3

slut på sommarlov :(

nu är det verkligen slut på sommarlovet, det känns sådär. vill ha längre sommarlov men det ska ändå bli kul att träffa alla, men jobbigast att kliva upp på morgonen. men det ordnar sig med tiden ju..


idag så har jag bara suttit inne och kollat tv och tagit det lugnt, laddat lite inför skolan som börjar imorgon..
hoppas det är samma klasser bara..

åh jag har fastnat för en låt, den är grymt jävla bra alltså.
whitney houston - my love is your love.

men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon,
puss.

jobb, två månader. <3

japp som sagt så är det 2 månader mellan mig och älskling idag.
så himla glad att jag har dig :) mår så himla bra med dig.
2 månader utan bråk och allt.,
jag älskar dig.

annars så har jag jobbat idag som vanligt. de va drygt för jag skulle på stan med nån blind gubbe, och det är inte lätt att gå på stan med han kan jag säga er, för han tror att han vet bäst och kan vägen och så, fast han ser ju inte ett skit.
vi skulle på banken idag, och eftersom jag ser och så så vet ju jag vart man ska göra det och vilken väg som är bäst, men han var så envis att han ville till nåt annat ställe än banken och att vi skulle gå en annan väg, men sen blev han tyst för han gick in i en vägg..

sen så fick jag sluta en halvtimme tidigare idag, tack så mycket för det för jag var helt slut efter stan idag.

och på fredag är det sista dagen.. tråkigt faktiskt för jag har ju kommit in i det här nu.
kommer sakna mina favvo tanter men får väl komma och hälsa på nån gång :)

men nu ska jag börja med maten tror jag, blir kasslerlåda. :)
hade bäst.
<3



jobb, emilia andrea.

haallå hej.

ett tag sen jag skrev nu, :) men va ju som sagt i sikås i helgen och tog det bara allmänt lugnt och så. skönt med en riktig slapparhelg ibland. :)

och jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, har inte så mycket att skriva så..

sitter och lyssnar på bob marley, alltså han är ju grym! min kung typ :)

ääh fan skriver nån annan dag när jag har mer på hjärtat,

pusspuss

jobb&fredag, sikås

hallå heej!

förra inlägget va så negativt så jag sa ju att detta skulle bli lite mer positivt, och det ska det bli också, okej inget bra har hänt har inga goda nyheter så så glad behöver ni inte bli :D
men jag är iallafall på bra humör idag, och det hoppas jag att ni är också.


jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, har inte speciellt på hjärtat, men ska försöka få ihop ord till några rader :)

dagen idag har gått ganska snabbt, jobbade ju över igår så fick sluta en halvtimme tidigare idag, och det säger man inte nej till :) va och handlade med en blind m.m, men när jag skulle ut med en matlåda åt en av favvo tanterna så smsade jag mamma och medans jag smsar så kollar jag inte upp utan jag är så inne i telefonen att jag far rakt in i en bom! det tog verkligen tvärstopp och det såg nog ganska kul ut, sen när jag hade skrattat färdigt åt mig själv så åkte jag ju hem till henne, hon är så go, hon kommer typ aldrig ihåg några sommarjobbare men mig kommer hon ihåg, känner mig smickrad :)

just nu sitter jag och väntar på att mamma och stefan ska komma hem så vi ska plocka upp jocke efter vägen och åka till sikås, där jag kommer spendera min helg :) kommer bli mys faktiskt..

men nu ska jag packa lite smått och sen fara, om ni har tråkigt kan ni alltid smsa eller slå en pling till mig :)
hade bäst, trevlig helg! :)
<3


btw så klippte jag mig för drygt en vecka sedan och har inte orkat tagit kort på det men nu har jag det, så lägger ut en bild :)






jobb&tisdag, reegn

fyyfaaan vad det regnar alltså! blir ju galen, imorse när jag vaknade va jag på världens sämsa humör.. sen när jag tittade ut så blev det inte bättre för där bara öste regnet ner, så när jag kom på jobbet imorse va jag ganska dyngsur och de har jag varit hela dan, inte det roligaste..



menmen ska inte vara alltför negativ nu..
när jag kom hem så for jag ut och sprang en runda, och det va härligt som vanligt..
ååååh  vad less jag är!! och inte bättre blir det ikväll heller,
heela jävla tiden, att du inte lessnar?

gud vad jag känner att detta inlägg blev positivt haha (?)
men okej ska försöka vara lite positivare imorgon :)

hejs.
<3

jobb&måndag.

haallååå heeej alla glada! :D och även sura..
men det är ingen bra dag idag att sura eftersom man ska vara glad, inte för att jag vet varför men det är väl onödigt att sitta och sura, eller hur? :)

jaa men hur är det med er allihopa då? riktigt bra hoppas jag! för det är det med mig iaf :) mår bara bra för tillfället, ännu en dag har gått på jobbet och det har gått bra :) vill inte riktigt sluta där jag.. men skolan kallar så måste ju dit :)

idag har jag gått ut och gått med en av favvotanterna, men det vart inte en sån lång promenad som det brukar vara, hon kände sig lite klen idag så vi gick en kortare runda. men hon är lika go ändå :)
seen så gjorde jag iordning maten till alla,
och nu höll jag på att få panik, trodde jag hade glömt att hämta en blind som bor där, men kom på att jag hade det, haha komiskt om jag inte skulle det och "den" går vilse eller nåt :D

i helgen har jag inte skrivit nåt som ni kanske har märkt, men det var för att jag inte riktigt har haft den tiden,  i fredags va jag med jocke :) sen i lördags for jag ju till ström och va med madde & robin mfl, oooooch dom är föresten typ sötast! :D
sen åkte jag hem till stan på söndagen igen, och igår kom madde in hit och sov hos mig inatt :) ( hon bor i strömsund för er som inte vet ), när hon kom in så gick vi först och åt på mcdonalds, hon bjöd för övrigt, tack så mycket! sen åkte vi hem hit och sen in till stan igen för att gå på bio, vi såg sex and the city - the movie, och den var så jäkla bra allså! lätt värt att se!

när man kollar på sex and the city så blir man typ bortkopplad från verkligheten, jag verkligen älskar den serien eller vad man nu ska kalla det :)

men nu har jag skrivit mycket tycker jag, för mycket haha, ska nämligen duscha och sen äta middag, hadet bra alla! :)
vi hörs nåt,
<3

jobb&fredag.

jahapp då var det fredag igen, hinner inte mer än blinka så är det fredag, förstår inte vart alla dagar tar vägen ? :)
snart börjar ju skolan också, känns som vi nyss slutade..

idag har jag varit och jobbat då som vanligt, fast idag var jag tröttare än igår, fast det gick bra ändå, fanns inte så mycket att göra så halva dan satt jag och väntade på bättre tider känns det som, ikväll vet jag inte vad det blir :) vara med jocke iallafall, sen vad vi ska göra märks. blir nog en tidig kväll.

sen imåååra far jag till ström ju :) kommer bli kul :) vet inte vilken tid dock men de märks hur det styr sig med tider och så :)

har egentligen inte så mycket på hjärtat nu.. tänkte bara skriva av mig lite.. :) ibland är det himla skönt att bara få skriva av sig, får ur sig alla ord man har inom sig som man annars inte får ur sig..
det är säkert ingen som läser min blogg ändå men det är skönt att få ur sig :)

men nu ska jag inte fastna här som jag brukar utan jag ska nog flytta mig till tvn, men jag kanske skriver en rad imorgon eller på söndag :)

nu kan ju ringa massa massa för jag har inga pengar på telefonen! :) så ring ring! :D
<3

jobb&torsdag.

idag är jag mer än trött!
och jag fattar inte varför för jag har sovit som jag brukar göra.. känner mig allmänt seeg,

men idag har jag ju jobbat, inte så svårt att lista ut kanske, det hände inget. bara det vanliga. haha vad negativ jag låter men det är jag inte! för idag är jag också på bra humör.. tror jag., det känns som det iaf :) va ute och gick med två av favorit tanterna, och det var härligt., sen gick tiden ovanligt snabbt idag, inte så segt som det brukar, jag brukar få sitta och vänta hur länge som helst på ingenting typ men idag har jag haft nåt att göra hela tiden, känns bra!

men nu ska jag nog göra en hårinpackning och sen slänga i mig gårdagens middag ( pannkakor ) mums! sen ska jag cykla till stan för att hämta pengar hos mamma sen åka och klippa mig, :) de märks hur det blir..

egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva massa, så sorry men måste sluta! :)
kanske skriver nåt senare om hur det blir och kanske kommer upp med en bild, annars blir det nog imorgon :)
ha det så braa!
<3


jobb&onsdag.

alltså herregud vad dagarna går snabbt nu alltså.
det va ju nyss måndag liksom?

men inte gråter jag för det :) ju snabbare det går desto snabbare blir det löndags och heelg, :)
och det innebär strömsund. :) blir nog ferre där, med madde&robin mfl.

jaapp idag har jag jobbat iaf :) det gick faktiskt himla bra, trodde aldrig att jag skulle klara mig nu när jag blev själv på min avdelning men det går ju hur bra som helst, idag fick jag en ny favorit gumma, det liksom bara klickade. hon är så go :)

och ikväll blir det att ta det lugnt, är slut efter dagen, man får himla mycket motion av att gå ut med alla och cykla med matlådor hit och dit, men jag trivs som fina fisken :) aja ikväll blev det ju att ta det lugnt som sagt, ska nog slå igång en film och lägga mig under täcket, och så kommer nog jocke och gör mig sällskap :)

och igår kväll skulle jag ju cykla in till stan till jocke, självklart gick det inte alls bra. precis som det brukar göra. jag hann komma till campingen sen fick jag punka, så det va bara vackert att gå hem igen och byta cykel. menmen va arg nån minut sen gick det över.. :)

men nu ska jag inte tråka ut er, haha ska nämligen duscha. :)
ni får ha det så bra mina änglar :)
<3


jobb & tisdag.

heej på er :)

japp som ni ser är det tisdag idag, vilket innebar jobb. och det gick bra :) kan ju säga att jag hade en tusen gånger bättre dag idag än igår. var ute och gick med min favorit gumma, hon är så go, alltid på bra humör och ska prata
om exakt allt, man känner sig så lättad efteråt man har gått med henne för man får verkligen ur sig
allt man vill ha sagt men inte kan säga till alla andra.

just nu sitter jag och mumsar på kiwi, gul dessutom, riktigt gott :) det är nog inte många som vet om att den frukten finns, ni som inte gör det borde testa! alltså jag menar gul kiwi, för alla har väl hört talas om grön kiwi liksom? :)

sen så ska jag slänga mig i duschen, funderar på att ta en riktigt varm dusch, eftersom det är så kallt ute, visst solen skiner men det är ändå kall i luften. sen ska jag nogsteka mig lite blodpudding och sen cykla in till jocke, sov där igårnatt och ska göra det inatt igen. vi ska kolla på film :)



hämtade ut id-kortet imorse också, haha säger jag bara. :) nedå det va faktiskt inte så hemskt, men kunde ha varit bättre.. sen efter jag hade gjort det tog jag och cyklade hem, fixade lite lunch och begav mig till jobbet senare.
jag känner att det är mycket skönare att cykla överallt än att ta bussen, dels för att man tjänar otroligt mycket pengar, sen får man motion och så mår man bättre. så alla ni som är lat och är deprimerad, ta ut eran rostiga gamla cykel som ni inte använder antar jag, och släng er upp och ta en tur. jag lovar att det kommer kännas bättre efteråt.

men gud så jag babblar, tiden bara rinner iväg när man har kul, haha nejdå.
men ni får ha det så toppen bra tills nästa gång :)
<3

jobb jobb jobb

tjaa.

har jobbat idag, har gjort det en vecka nu och det går faktiskt bra, förutom idag. har bara haft en dålig dag :)
just nu så väntar jag på att mamma och stefan ska komma hem så det blir nån mat, sen ska jag duscha och sen åka
till jocke tror jag :) blir nog bra ska ni se.

i helgen va jag ju i sikås, och det var skönt att åka ifrån stan och yran,
vi gjorde typ ingenting, tog de bara lugnt och så :)

menmen, skriver mer nån annan dag :)

puss.

RSS 2.0